Controlul de calitate

Controlul de calitate
În timp ce alegerea unui furnizor de masini, alături de acest preţ, un alt cel mai important lucru trebuie să ia în considerare este calitatea maşinii. O maşină bună calitate merita o investitie buna.
SASE motive pentru KAIDE mașinilor este mai mult mai bine:
1) puternic R & D echipa cu tehnologie avansata si o multime de experienţă practică, în special pentru masina de tevi de mare viteză şi maşină de multi-strat compozit ţevi, cu tehnologie suport partenerul Universităţii China Beijing suprem tehnologie chimică.

2) toate componentele mecanice sunt proiectate şi fabricate de noi înşine, prelucrate prin mare maşină CNC precise, şi lucrătorii care operează această maşină, sunt solicitate la cel puţin 3 ani aptitudini funcționare relevante, pentru a fi sigur fiecare parte este în mod riguros supravegheat şi controlat.

Toate 3) din oţel inoxidabil este achiziţionat de la China faimosul Steel Group. Cosmic-sourcing piese, cum ar fi elemente electrice, sunt toate folosite brand internaţional, cum ar fi SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER etc.

4) strict linie de testare se face înainte de livrarea maşinii, pentru a asigura dumneavoastră maşinile pot lucra perfect garantate.

5) peste mări instalarea şi serviciul de formare pentru a elimina grijile de nici o experienţă de funcţionare.

6) mai bine după vânzări de servicii pentru a vă sprijini ghid tehnic şi, de asemenea, piese de schimb. Toate desenele tehnice au fost salvate ca documente arhivate, asigură trasabilitatea acestuia, pentru a garanta răspuns rapid şi soluţie fezabilă pe probleme de fiecare client apare în producţia de mai mult.