PPR de mare viteză Machine (20mm-63mm)
PPR de mare viteză Machine (20mm-63mm)
Detalii produs

Kaide Machinery este una dintre binecunoscuții producători de mașini de țevi de mare viteză pentru fabricarea țevilor din China și cu siguranță merită să aveți una. Bine ati venit la linii de alimentare cu ridicata pp conducte de alimentare cu apă, 20-63mm ppr echipamente de țevi, apă caldă PPRC mașină tub, linii de extrudare ppr țevi, linii de producție ppr la preț competitiv de la fabrica noastră.

Mașina de fabricat țeavă PPR adoptă extruderul specializat rezistent la uzură specializat pentru materiile prime ppr, care asigură extrudarea de mare viteză și garantează o durată lungă de viață a extruderului.


Model de linie

Diametrul șurubului

L / D

Domeniul de producție

Viteza de producție

Putere nominală

SJ-75

ф75mm

36 /: 1

ф20-63mm

30m / min

198KW

SJ-60

Ф60mm

36 /: 1

ф20-63mm

20m / min

105KW

SJ-65

ф65mm

33: 1

ф20-63mm

15m / min

68KW

● Sistemul gravimetric


Sistemul de control Gravimeter de înaltă precizie este aplicat în această linie de producție a țevilor PPR.

◎ Se utilizează pentru măsurarea și calcularea și controlul precis al greutății țevii pe metru și la ieșirea de extrudare a acesteia, pentru a realiza constanța greutății conductei.

◎ Aplicarea acestui sistem poate scurta timpul de pornire, îmbunătăți calitatea producției de țevi și salva materia primă.


● Capul morții

◎ Material de înaltă calitate de 40Cr, utilizare îndelungată.

◎ Calibratorul de mare viteză special brevetat este adoptat pentru această linie de producție cu țevi de mare viteză PPR

● Mașină de tracțiune

◎ Mașina de tractare adoptă structura tipului de prindere a rolelor de mare viteză multi-grup.

◎ Completă depășește problemele de vibrație și de alunecare în modul tradițional, asigurând tragerea stabilă la viteză mare.


● Sistem de control

◎ Mașina de țeavă de mare viteză PPR adoptă sistemul de control PLC de import nou.

◎ Sistem multi-punct de control cu buclă închisă, care asigură controlul sincron de mare viteză și funcționarea fiabilă a întregii linii de producție.


 

Anchetă