Linie de producție a conductelor PE-RT de mare viteză
Linie de producție a conductelor PE-RT de mare viteză
Detalii produs

Linie de producție a conductelor PE-RT de mare viteză


Linia de conducte PE-RT de mare viteză adoptă un șurub și un butoi de înaltă eficiență de înaltă eficiență special proiectate, care sunt designul companiei noastre independente, cu drepturi de proprietate intelectuală complet independente.
● Sistem de gravimetre


Sistemul de control Gravimeter de mare precizie este aplicat în această linie de producție a țevilor PE-RT.

◎ Se utilizează pentru măsurarea și calcularea și controlul precis al greutății țevilor pe metru și la ieșirea de extrudare, pentru a realiza constanța greutății conductei.

◎ Aplicarea acestui sistem poate scurta timpul de pornire, poate îmbunătăți calitatea producției și poate salva materii prime.


● Capul morții

◎ Capul de ștanțare special spiralat de presare al acestei mașini de fabricare a conductelor PE-RT în mod eficient depășește fluctuația instantanee a presiunii de extrudare,

◎ Realizarea extrudării cu viteză mare și presiune constantă a materialelor.


● Coiler automat

Sistemul automat de montare a țevilor de poziționare dublă a acestei mașini de conducte PERT poate realiza o schimbare automată a tamburului în funcție de lungimea setată, tăiere automată și înfășurare.

◎ Utilizarea dispozitivului de traversare cu precizie mare și a dispozitivului de control al tensiunii.

◎ Controlul independent al PLC SIEMENS.


● Sistem de control Siemens PLC  

◎ Linia de producție pentru a face țeavă PERT adoptă sistemul de control original PLC nou.

◎ Adoptarea unui sistem de control cu ​​buclă închisă multi-punct, care asigură un control sincronic de mare viteză și funcționare fiabilă.


● Alte funcții

◎ A fost adăugată o mașină auxiliară, linia de producție a țevilor PERT poate produce țeavă EVOH / PERT cu trei sau cinci straturi.Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți producători de linii de producție pe linia de producție de țevi de mare viteză din China, și vă meritați cu siguranță să aveți unul. Bine ați venit la gros de mare viteză pe-rt linia de producție de țevi la preț competitiv de la fabrica noastră.
Anchetă