5 straturi PERT-EVOH-PERT Masini pentru fabricarea țevilor
5 straturi PERT-EVOH-PERT Masini pentru fabricarea țevilor
Detalii produs

Cu sute de experiențe de producție și producție de țevi EVOH & PERT, fabrica KAIDE scoate la iveală conducta PERT-EVOH-PERT de vânzare la cald, care devine tot mai populară pe piața de încălzire prin pardoseală.
图片 关键词
Modelul PERT-EVOH-PERT cu 5 straturi produs:
1 Antioxidant, prevenirea creșterii microorganismelor.
2 Conductivitate termică excelentă
3 Nu este nevoie de reticulare
4 topire la cald, ușor de instalat
图片 关键词
Caracteristica de proiectare a mașinii:
1) Șurub special proiectat pentru extrudere pentru PERT, EVOH, Adeziv pentru a asigura cel mai bun efect de plastifiere, atunci când are eficiență ridicată, extrudare stabilă.
2) cap de matriță compozit multistrat cu 5 straturi fără linii de sudură, suprafață interioară netedă a țevii, distribuitor optim de distribuție a topiturii, pentru a evita blocarea materialului, ușor de asamblat
3) Coiler de țevi cu senzor de tensiune avansată, unitate de servodirecție cu precizie ridicată, pentru a asigura o traversare echilibrată a țevii.
4) Sistemul de comandă PLC Advanced PLC Siemens, controlul sincron al întregii linii, ușor de controlat și de utilizat.
图片 关键词
Orice interes pentru 5 strat PERT EVOH PERT linie de conducte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!






图片关键词




Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți producători de mașini pentru fabricarea țevilor pert-evoh-pert din 5 straturi din China, și cu siguranță merită să aveți unul. Bine ați venit la en-gros 5 straturi pert-evoh-pert țeavă de luare a mașinii la preț competitiv de la fabrica noastră.
Anchetă