Mașină de țeavă din HDPE de mare viteză
Mașină de țeavă din HDPE de mare viteză
Detalii produs

Kaide Machinery este una dintre binecunoscuții producători de mașini de țeavă de mare viteză hdpe din China, și cu siguranță merită să aveți unul. Bine ați venit la en-gros de înaltă producție hdpe linii de țeavă, mașină pentru a face pe conducta, de înaltă ieșire pe echipamente de țeavă, pe tuburi de extrudare linii, pe tub echipamente, 3 straturi hdpe conducte linii la preț competitiv de la fabrica noastră.

Linia de conducte din HDPE de mare viteză adoptă un șurub și un butoi de înaltă eficiență de înaltă eficiență special proiectate, care sunt designul companiei noastre independente, cu drepturi de proprietate intelectuală complet independente.


Model de linie

Diametrul șurubului

L / D

Viteza de producție

Putere nominală

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50m / min

155KW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

35m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15m / min

76KW


● Sistemul gravimetric

Sistemul de control Gravimeter de înaltă precizie este aplicat în această linie de producție a conductelor HDPE.

◎ Se utilizează pentru măsurarea și calcularea și controlul precis al greutății țevii pe metru și la ieșirea de extrudare, pentru a realiza constanța greutății conductei.

◎ Aplicarea acestui sistem poate scurta timpul de pornire, îmbunătăți calitatea producției de țevi și salva materia primă.

● Die Head

◎ Capul de spirală special conceput pentru depozitarea sub presiune a acestei mașini de fabricat țevi HDPE depășește eficient fluctuația instantanee a presiunii de extrudare,

◎ Realizarea extrudării cu viteză mare și presiune constantă a materialelor.


● Coiler automat

◎ Colacul automat cu țeavă dublă de lucru a acestei mașini din țeavă HDPE poate realiza o schimbare automată a tamburului în funcție de lungimea setată, tăiere automată și înfășurare.

◎ Utilizarea dispozitivului de traversare cu precizie și a dispozitivului de reglare a tensiunii.

◎ Controlul independent al PLC SIEMENS.


● Sistemul de control Siemens PLC

◎ Linia de producție pentru a face țeavă din HDPE adoptă un sistem de control original PLC original.

◎ Adoptarea unui sistem de control cu buclă închisă multi-punct, care asigură un control sincronic de mare viteză și funcționare fiabilă.

Anchetă