20mm-110mm HDPE tub de luare a mașinii
20mm-110mm HDPE tub de luare a mașinii
Detalii produs

Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți producători de mașini de fabricat țevi HDD de 20mm-110mm din China, și cu siguranță merită să aveți unul. Bine ati venit la en-gros de 20mm-110mm hdpe țeavă de luare a mașinii la preț competitiv de la fabrica noastră.


Această mașină de țevi HDPE este folosită în principal pentru a produce Țevi HDPE pentru sistemul de alimentare cu apă, sistemul de irigații etc. Clienții pot solicita un nivel diferit de presiune în funcție de cerințele actuale.

HDPE pipe Series Series

Serie Diametrul șurubului L / D Domeniul de producție Viteza de producție
Viteza mare Ф80 / 65mm 33/36: 1
ф20-110mm 30m / min
Viteza normală
Ф65 / 65mm 33/33: 1 ф20-110mm 15m / min


◎ Extruderul de țeavă HDPE Machine

Această linie de țevi HDPE adoptă extruderi de înaltă eficiență, de înaltă eficiență, special proiectați, șurubul și butoaiele au fost proiectate independent de firma KAIDE.


◎ Forme de precizie de înaltă precizie

→ Mașina de fabricare a țevilor din HDPE folosește capul cu spirală, care asigură stabilitatea extruziunii de mare viteză;

→ Die Materiale de cap: 40Cr

→ Diametrul țevii: 20mm-110mm


◎ Echipamente special amenajate în aval pentru producția de țevi PE de mare viteză

Design patentat de calibrare, tehnologia unică dobândită de compania KAIDE, asigurând formarea țevilor de mare viteză și producția stabilă.


→ Cel mai potrivit sistem de răcire a creat condițiile necesare pentru producția de țevi din HDPE de mare viteză, un proces special de tratare a suprafeței pentru rezervorul de vid și frigul de răcire, a garantat aspectul elegant, și nu va fi niciodată ruginit;

Mașina de tăiat poate satisface cu succes cerințele de producție de mare viteză pentru dimensiuni mai mici, producția stabilă pentru o dimensiune mai mare, care este, de asemenea, factorul cheie pentru funcționarea liniei de mare viteză.

Dispozitivul de tragere pentru mașinile cu țeavă HDPE este special conceput pentru tractarea rapidă și stabilă a țevilor.


◎ Fabricat HDPE Pipe

◎ Alte aplicații ale acestei mașini de țevi HDPE

După o anumită modificare pe această linie, poate fi utilizată ca

Linia de producție a țevilor din HDPE cu trei straturi

Linia de producție a conductelor PPR cu un singur strat

Linia de producție a țevilor PPR-GF-PPR cu trei straturi


Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.


Anchetă