Masina de teava PP andronic
Masina de teava PP andronic
Detalii produs

Kaide masini este unul dintre bine-cunoscut PP andronic ţeavă maşină producatori din China, şi vă sunt cu siguranţă în valoare de vedere unul. Bine ati venit la en-gros maşină de tăcut teava PP, mut PP conducte, masini de tub PP, extrudere de teava PP, PP ţeavă echipament la pret competitiv la fabrica noastra.

Linia de teava PP super silentios drenaj adoptă speciale concepute mare eficientă extruder pentru vascoelastice PP acustica, pentru a asigura extrudare eficient şi de a îmbunătăţi durata de viaţă a extruder.


Model de linie

ScrewDiameter

L/D

Producţia de aplicare

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-65

Ф65 / 50mm

33/33:1

Ф50 - 110mm

280kg/h

128KW

SJ-80

Ф80 / 65mm

33/33:1

Ф50 - 200mm

450kg/h

187KW


● co-extrudere Die Head

◎Special concepute reglabil co-extrudere mor cap de această linie de mut teava PP este produsele noastre unic patentat. Acesta ar putea asigura rapid chiar compozit de trei strat de plastic şi obţine grosimea ideala, nu este nevoie pentru a regla viteza de extrudare.

● Fabricate ţeavă

◎The de reducere a zgomotului de această conductă este mai bună decât ţevi din fontă, chiar curente de piaţă dominată de conducte de drenaj PVC. Piscină interioară cu apă scade zgomotul este la mai puţin de 45dB.

◎It, de asemenea, are următoarele avantaje, cum ar fi rezistenta mare la îndoire oboseala puterea, rezistenta de deformare temperatură înaltă, rezistenţă la îmbătrânire şi alte performanţe unice,

◎Being utilizate pe scară largă la cladiri de birouri, şcoli, hoteluri, clădiri înalte, spitale, sanatorii, drenarea apelor reziduale temperatură înaltă de spa şi baie locuri etc.

● PLC de Control sistem

◎The PP canalizare izolate fonic făcându-linie adoptă noua generaţie de sistem de control Siemens PLC calculator programabil, care ar putea asigura comanda sincrone de mare viteză întreaga linie şi sa andamp stabil; funcţionare fiabil.

Anchetă