Masina de teava PEXA EVOH
Masina de teava PEXA EVOH
Detalii produs

Kaide masini este unul dintre producători de maşini pexa bine-cunoscut evoh ţeavă în China, şi vă sunt cu siguranţă în valoare de vedere unul. Bine ati venit la en-gros pexa evoh conducte, maşină de ţeavă 3 straturi pexa, pexa evoh conducte extrudare, pexa evoh ţeavă echipamente, pexa evoh linii de tub la preţ competitiv din fabrica noastra.

Pex-un compozit EVOH conducta de luare a maşinii în principal pentru a produce 3 straturi teava Pex-a /EVOH, acest PEXa/EVOH conducta compozit este produs de două etape separate: în primul rând este singur strat PEXa conducte, produse de crude extruder; Al doilea este că exterior EVOH bariera de oxigen strat acoperire şi stratul de adeziv, produs de co-extrudere capul de mor cu două extrudere.


Model de linie

Diametru surub

L/D

Producţia de aplicare

Viteza de productie

SJ-30/25 x2

30mm

25:1

Ф16 - 32mm

10m/min


● Linie caracteristici


◎Advanced co-extrudare tehnologie cu două extrudere şi co-extrudere mor mucegai cap, ceea ce face legătura compozit ţevi ferm cu dimensiunea exactă.

◎The cu şurub şi baril sunt special concepute în funcţie de proprietatea EVOH răşină. Este potrivit pentru extrudare stabil de topire înaltă presiune de răşină de bariera de oxigen.

◎Siemens PLC de control sistem witn sync funcţie de control, uşor de a controla că două maşini de tractiune şi două extrudere.

Ţevi de tip ◎anti-UV pot fi produse cu aceeaşi linie.

● Fabricate ţeavă

Avantajele EVOH oxigen bariera conducta compozit:

◎Excellent non-permeabilitatea şi parfumul conservarea, bun anti-UV ray şi alte radiatii, care foarte mult marire teava de viaţă şi pentru a evita în mod eficient reproducţie de bacterii conducte interioare.

◎This fel de teava va avea o bună piaţă perspectivele şi aplicarea pe scară largă în timpul actuale şi viitoare.

● linii de productie de serie

EVOH compozit ţevi maşină poate produce singur strat ţeavă, şi, de asemenea, trei straturi sau cinci straturi, cum ar fi:

◎ PB/EVOH ţeavă linie de producţie,

◎ PE-RT /EVOH ţeavă linie de producţie,

◎ PE-Xa/EVOH ţeavă linie de producţie,

◎ PE-Xb/EVOHpipe productie,

◎ PP-R/EVOH ţeavă linie de producţie,

◎ PA/EVOH ţeavă linie.

Anchetă