PERT EVOH Pipe Machine
PERT EVOH Pipe Machine
Detalii produs

Kaide Machinery este unul dintre binecunoscuții producători de mașini de țevi pert evoh din China, și cu siguranță merități să aveți unul. Bine ați venit la linii electrice de producție pert evoh linii de conducte, pert evoh echipamente de țeavă, pert evoh mașină de luare a mașinii, 3 straturi pert mașină țeavă, 5 straturi pert mașină țeavă la preț competitiv de la fabrica noastră.

Linia de producție a conductelor compozite PERT EVOH adoptă o tehnologie avansată de extrudare cu mai multe extruderi și matrițe de co-extrudare pentru capul matriței, ceea ce face legătura fermă a conductei compozite cu o dimensiune precisă. Poate fi utilizat ca mașină de țeavă 3 straturi și 5 straturi PERT EVOH, care poate produce și țeavă PERT cu un singur strat.


Model de linie

Diametrul șurubului

L / D

Domeniul de producție

Viteza de producție

SJ-65

Ф65 / 30mm

33: 1

Ф16-32mm

25m / min

SJ-65

Ф65 / 30mm

33: 1

Ф16-63mm

10m / min

SJ-80

Ф80 / 45mm

33: 1

Ф75-160mm

5m / min


● Sistem de gravimetre

Sistemul de control Gravimeter de înaltă precizie este aplicat în această linie de producție a țevilor EVOH.

◎ Se utilizează pentru măsurarea și calcularea și controlul precis al greutății țevii pe metru și la ieșirea de extrudare, pentru a realiza constanța greutății conductei.

◎ Aplicarea acestui sistem poate scurta timpul de pornire, îmbunătăți calitatea producției de țevi și salva materia primă.


● Țeavă fabricată

Avantajele conductelor compozite cu bariera de oxigen EVOH:

◎ Excelentă permeabilitate și conservare a mirosurilor, raze anti-ultraviolete bune și alte radiații, care mărește considerabil durata de viață a conductei și evită efectiv reproducerea tuburilor interioare ale bacteriilor.

◎ Acest tip de țeavă va avea o bună perspectivă a pieței și o aplicare largă în momentul actual și viitor.


● Serii de linii de producție

Mașina de compozit cu țeavă EVOH poate produce țeavă cu un singur strat și, de asemenea, cu trei straturi sau cinci straturi, cum ar fi:

◎ PB / EVOH linie de producție de țeavă,

◎ PE-RT / EVOH linie de producție de țevi,

◎ PE-Xa / EVOH linie de producție de țeavă,

◎ PE-Xb / EVOH producția de tevi,

◎ PP-R / EVOH linie de producție de țevi,

◎ Linia de conducte PA / EVOH.

Anchetă