Conducta de irigare (SDI) de picurare subteran a maşinii
Conducta de irigare (SDI) de picurare subteran a maşinii
Detalii produs

Conducta de irigare (SDI) de picurare subteran a maşiniieste de a produce subterane picurare irigare ţeavă cu PC dripper plat.

Există multe beneficii pentru irigare picurare subteran, inclusiv cea mai mare eficienta apa utilizarea orice metodă de irigare.

1) un studii arată că culturile cultivate în conducta de irigare prin picurare subteran ar putea reduce de apă până la 40 % în timp ce creşterea randamentelor şi de calitate în comparaţie cu alte metode de irigare.

2) SDI se adaptează cu uşurinţă câmpurile de dimensiuni mai mici, neregulate, care sunt dificil sau imposibil să se irrgiation cu alte metode.


 Caracteristici de conducta de irigare prin picurare subteran a maşinii


1) dripper sortare, transport, dispozitivul de insering

De mare viteză, stabilă şi corecta, cu dispozitiv de respingere automata dripper deplasate, să vă asiguraţi că dripper furniza 100 % calificaţi. De asemenea, are dripper lipsa sau sistemul de alarmă gol.


2) extruder de înaltă eficienţă, special şurub şi baril de proiectare, pentru a asigura extrudare stabil, înalt de ieşire.


3) mare precizie mecanic dripper detectarea şi ştanţării dispozitiv special pentru PC Dripper plat, asigura dripper stantare exacte la ţeavă aproximativ 1 mm grosime.


4) mare viteză ţeavă lichidare masina, avand in vedere grosimea ţeavă şi linie de mare viteză.


5) sistem de control Siemens PLC dai seama cu adevărat sincrone controla conducta de irigare picurare întreg subterane a face maşini, uşor şi convenabil de a opera.


 Ţeavă de irigare picurare subteran proba

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
                                   

图片关键词

            


Aparate de Kaide este unul de bine-cunoscut subterane picurare irigare (sdi) teava luare producători de maşini în China, şi vă sunt cu siguranţă în valoare de vedere unul. Willkommen in Groß conducta de irigare (sdi) de picurare subteran a maşinii la preţ competitiv din fabrica noastra.
Anchetă