Noua 3 straturi PERT-EVOH Pipe Making Machine
Noua 3 straturi PERT-EVOH Pipe Making Machine
Detalii produs

EVOH Conducta de încălzire prin pardoseală cu barieră de oxigen devine din ce în ce mai populară pe piața. Fabrica de faianță specializată în linia de conducte compozite de mare viteză și multistrat, include cele 3 straturi sau 5 straturi PERT / PEXb / PEXa cu linia de conducte barieră de oxigen EVOH.

 

Recent, tocmai am terminat o mașină de fabricare a țevilor PERT-EVOH cu 3 straturi pentru clienții din întreaga lume.

 

A fost fabricată structura de țevi PERT / EVOH cu 3 straturi, după cum urmează:

 

 

Unele fotografii detaliate ale dispozitivului de linie

1) Pert Extruder cu randament ridicat, EVOH Barrier Eztruder cu oxigen, Extruder adeziv

de înaltă precizie 3 straturi Co-extrudare cap de mat, sudare fără sudură, fără un unghi mort, pentru a asigura suprafața de țeavă produsă netedă și calificată. Capul special de co-extrudare proiectat este ușor de curățat.

2) Mașină de bobinare dublă pentru stația de gaz cu controler de tensiune specială, unitate de traversare servo pentru a asigura o ordine și o ordine a țevii înfășurate, controlul SIEMENS PLC, operarea ușoară și convenabilă

 


Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți noi producători de mașini de fabricat țevi pert-evoh din 3 straturi din China, și cu siguranță merită să aveți unul. Bine ați venit la en-gros noi 3 straturi pert-evoh țeavă de luare a mașinii la preț competitiv de la fabrica noastră.
Anchetă