PE-AL-PE Linia de extrudare a conductelor de gaz
PE-AL-PE Linia de extrudare a conductelor de gaz
Detalii produs

Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți producatori de linii de extrudare pe gaze pe-al-pe din China, și cu siguranță merități să aveți unul. Bine ați venit la en-gros pe-al-pe linia de gaze extrudare tevi la preț competitiv de la fabrica noastră.


Linia de producție a conductelor de gaz PE-AL-PE

Extruder de mare eficiență

Acest extruder de înaltă eficiență al acestei linii de conducte PE-AL-PE este special proiectat în mod independent de compania KAIDE

○ Extruderul interior de PE,

Extuer de strat interior de lipici,

Extruder din PE exterioară,

Extruder cu strat exterior de lipici


Masina de sudura cu ultrasunete

Tubul de aluminiu a fost etanșat prin sudură cu ultrasunete, care adoptă un sudor de marcă renumit, cu cusătura de sudură solidă și puternică.


Țevi din aluminiu care formează matrițe

Tehnologia a fost dezvoltată în continuare pe baza tehnologiei originale a mașinii de producție.

Forme de formare a țevilor de aluminiu și matrițe de matrițe de co-extrudare au fost optimizate și fabricate de o mașină CNC de înaltă precizie importată, care au mărit considerabil precizia de formare a țevii și viteza de producție.

Sistem de control PLC

Linia de extrudare a țevilor PE-AL-PE adoptă sistemul original de comandă PLC de nouă generație Siemens cu ecran complet color, care asigură controlul sincron de mare viteză și funcționarea fiabilă a întregii linii de producție.


Fabricat PE-AL-PE gaz de țeavă

PE PE PE GAS PIPES este un produs care impune foarte repede și în timp foarte scurt. Acesta va fi materialul cu mai multă participare la construcția de sisteme de gaz.

  Motivele constau în:

    Acceptarea de către companiile de distribuție a gazelor naturale

   Ca material, PE-AL-PE Tuburi este mult mai economic decât cupru, și este aproape același cost de țevi de oțel galvanizat;

   Mult mai ușor de instalat, întregul sistem va dura 1-2 ore până la finalizare, nu este nevoie de unelte grele, lucrătorii de instalare pot învăța rapid și economisesc energie;


  Flexibilitatea   A țevii are avantajul de a fi nevoie de fitinguri NO în fiecare schimbare de direcții, de a evita eventualele scurgeri de gaze și de a economisi costuri.

  Durata minimă de viață este de 50 de ani.


PE-AL-PE Masini de țevi de gaz (marketone@kai-de.com) .pdf
Anchetă