Suprapus PPR Al PPR Pipe Machine
Suprapus PPR Al PPR Pipe Machine
Detalii produs

Kaide Machinery este unul dintre cei mai cunoscuți producători de mașini de sudat ppr alp ppr în China, și cu siguranță merită să aveți unul. Bine ați venit la en-gros ppr alp ptr linii de conducte, aluminiu ppr țeavă mașină, 5 straturi ppr țeavă mașină, ppr echipamente de țeavă de aluminiu, ppr al ppr echipament de țevi la preț competitiv de la fabrica noastră.

Această linie de conducte PPR AL PPR este utilizată pentru a produce țevi compozite din aluminiu și plastic, cu 5 straturi, materiale PPR + materiale adezive + material din aluminiu + materiale adezive + materiale PPR. Acest tip de țeavă PPR AL PPR se aplică în principal pentru alimentarea cu apă caldă, cu rezistență la temperaturi ridicate.


Model de linie

Modelul extruderului

L / D

Domeniul de producție

producere
Viteză

Putere nominală

SJ-65

SJ-65/65/30

33/33/25: 1

Ф20-63mm

12m / min

154KW


● Extruder de mare eficiență

◎ Acest extruder de înaltă eficiență al acestei linii de conducte compozite Al-plastic este special conceput în mod independent de compania KAIDE.

◎ Constă din:

Extruderul interior al stratului PPR, Extruderul stratului de lipici interior, Extruderul exterior PPR Layer, Extruderul cu strat exterior al lipiciului.


● Forme de formare a conductelor din aluminiu

◎ Tehnologia a fost dezvoltată în continuare pe baza tehnologiei originale a mașinii de producție.

◎ Forme de formare a țevilor de aluminiu și matrițe de matrițe de co-extrudare au fost optimizate și fabricate de mașini CNC de înaltă precizie importate, care au mărit considerabil precizia de formare a țevilor și viteza de producție.


● Sistem de comandă PLC

Linia de conducte din plastic din aluminiu cu cinci straturi adoptă sistemul original de comandă PLC de nouă generație, cu ecran complet color, care asigură controlul sincronic de mare viteză și funcționarea fiabilă a întregii linii de producție.


Alumminum pipe plastic.pdf


Anchetă