Cap la cap sudura aluminiu materiale plastice tevi Machine
Cap la cap sudura aluminiu materiale plastice tevi Machine
Detalii produs

Kaide masini este unul de bine-cunoscut cap la cap sudura aluminiu materiale plastice ţeavă producători de maşini în China, şi vă sunt cu siguranţă în valoare de vedere unul. Bine ati venit la en-gros cap la cap sudura pex al pex ţeavă masina, ppr al ppr teava luare a maşinii, masina de teava aluminiu materiale plastice, maşină de tub aluminiu materiale plastice, ţevi de plastic alu a maşinii la preţ competitiv din fabrica noastra.

La Argon sudura cap la cap cu Arc maşină, inclusiv liniile de mai jos: PEX-AL-PEX ţeavă linie, linie teava PERT-AL-PERT, PPR-AL-PPR teava linie, PE-AL-PE ţeavă linie.


Model de linie

Extruder de Model

L/D

Producţia de aplicare

Viteza de productie

Putere nominala

SJ-65

SJ-65/45/30

30/25/25:1

Ф16 - 32mm

20m/min

93KW

SJ-65

SJ-65/45/45

30/25/25:1

Ф16 - 63mm

20m/min

195KW


● Control sistem

◎The cap la cap sudură ţeavă linie de producţie adoptă sistem Siemens internaţionale de control programabil cu funcţia inteligent de memorie; nu numai Opera sincron întreaga linie, dar, de asemenea, ajusta masina auxiliare separat.

◎ este echipat cu o interfaţă om-maşină şi sistemul central de PCI, care este la nivel internaţional avansate de automatizare.


● Faimosul brand sudor

◎ Al ţevii este forţat de argon cu arc cap la cap sudura cu un apartament de sudare cusătură andamp; bună calitate.

◎ sudor de faimosul brand este echipat. Curentul de sudare este controlat automat de viteza trăgând, echipate cu tunuri duble pentru schimbare automata instantanee.

● teava aluminiu sistem de pozitionare

◎ linia de ţevi cap la cap sudura Al plastic este dotat cu conducte Al sistemelor, de poziţionare pentru a asigura stabilitatea procesului de sudare.

◎ Special proiectat Al ţevii lansare-off masina asigură precizia Al ţevii şi calitatea produsului finit.


● inducţie de înaltă frecvenţă sistem de încălzire

◎ aluminiu de tevi din plastic masina adoptă un special de înaltă frecvenţă de inducţie sistem de încălzire pentru Al-plastic ţeavă cu economisirea de energie şi eficienţă ridicată.

◎, de asemenea, asigură calitatea adeziv conducta. Viteza de producţie este îmbunătăţită în 3 - 5 ori in comparatie cu cel de încălzire electrică sau flacără încălzire dispozitiv;


Anchetă